ΠΡΟΦΙΛ

Η VILLA THALASSA είναι μια Τουριστική Έπαυλη Πολυτελείας, χτισμένη πάνω στη θάλασσα, σε μια μαγευτική τοποθεσία του Κορινθιακού, την Παραλία Σεργούλας. Λίγα μόνο χιλιόμετρα από τη Ναύπακτο, εδώ μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας, συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια μαζί με την αξεπέραστη θέα του γαλάζιου της θάλασσας.

Έχοντας ως κύριο σκοπό μια άνετη διαμονή για εσάς, σχεδιάσαμε με σεβασμό στο περιβάλλον, μια πέτρινη μεζονέτα σε 3 επίπεδα. Αποτελείται από δύο Studio στο ισόγειο και δύο ανεξάρτητα Διαμερίσματα στον πρώτο και δεύτερο όροφο αντίστοιχα.

Η Villa είναι χτισμένη στην πανέμορφη παραλία της Σεργούλας και η Θέα του γαλάζιου της θάλασσας από το εσωτερικό της έπαυλης είναι μοναδική. Δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε καράβι. Η πρόσβαση στη θάλασσα γίνεται άμεσα από την αυλή της βίλας η οποία λειτουργεί ως ιδιωτική παραλία.

Αποτελεί ιδανικό μέρος για διακοπές μιας και βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος. Απέχει λίγα χιλιόμετρα από την καστροπολιτεία της Ναυπάκτου, το γραφικό Γαλαξίδι, τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, την Αρχαία Ολυμπία και πολλά άλλα μέρη που μπορεί κανείς να επισκεφτεί και να θαυμάσει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις

  • Παραλία Σεργούλας - Δ. Δωρίδος - Φωκίδα
  • +30 694 628 2202
  • info@villa-thalasa.gr

* Όλα τα πεδία είναι απαραίτητα. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας μόλις λάβουμε το μήνυμά σας